208383.jpg

Suomessa on oltu erinomaisen kauan äänessä aktiivisesti lasten oikeuksien puolesta ja hyväksi. Laajat piirit ovat toimineet lasten suojelemiseksi kaikilta vaikutteilta, jotka voivat uhata hänen henkistä kehittymistään yhteisön tunnollisiksi, kunnollisiksi ja henkisesti vahvoiksi ja terveiksi jäseniksi.

Tuohon sinänsä vahvaan muuriin on nyt päättänyt iskeä kyntensä Turussa koolla oleva kirkolliskokous. Se on päättänyt laskea seurakuntavaalien äänestysoikeusikärajaa 16 ikävuoteen. Uudistus tullee voimaan seuraavissa vaaleissa.

Kyseinen kuppikunta suorastaan myöntää, että tuon ikäisiin on helpompi vaikuttaa. Ei kai tallainen "laillinen aivopesu" voi olla yhteiskunnan taholta sallittua eikä mahdollista!

Jokainen itseänsä ja älyänsä hallitseva aikuinen ymmärtää millaisen manipulaatiotulvan kohteeksi tuo 16-18 vuotiaitten nuorten ryhmä moisen päätöksen seurauksena joutuu.

Tässä nykymenossa vanhemmilla on, niin kuin nuorilla itselläänkin, jo valtaisa työmaa selvitä edes markkinointikoneiston suoltamasta informaatiosaasteesta.
Oman elämän asioita ja tulevaisuuden suunnitelmia pitäisi ehtiä pohtimaan jo muutenkin hektiseksi muuttuneen murrosiän aikaan ja heti jälkeen.
Ja sitten siihen on kirkko vielä ääntenkerjäystoimet lisäämässä.


Jos tällainen, noin laajaa nuorisosektoria koskeva aie ei saa ns. "sosiaaliämmiä" ääneen, niin koko lastensuojelulta putoaa pohja pois.

Vaikka hukka ei kuulukkaan Jeesuksen suosituimpiin opetuslapsiin, niin ei hukka suostu uskomaan, että Jeesus ikinä hyväksyisi noin törkeää nuoren inimisen henkistä ryöstöä.

("sosiaaliämmät" ei tässä tarkoita naisia. Vain kasvottomia byrokraatteja!)

208384.jpg